Магазин за кредити | Застраховки телефон 0875 / 220980  

Бързи Пари заем на бързо от Стик Кредит


Stik Kredit - Нов партньор за предлагане на бързи кредити със съдействието на Уеб Брокер. Виж повече!

„СТИК-КРЕДИТ “ АД. Дружеството е регистрирано като финансова институция съгласно удостоверение № BGR00370 на Българска народна банка и е администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни. Влизате, попълвате необходимата информация и до минути получавате отговор на своята заявка. Единственото условие, за да разгледаме Вашата заявка е да сте назначени на работа и да сте на възраст между 18 и 70 години. Ако заявката е одобрена, ще Ви изпратим парите по кредита за минути. Можете да ги изтеглите от банковата си сметка или от всяка каса на EasyPay.
 

Основните условия за отпускане пари на заем от Стик Кредит.
Възраст: от 18г. до 70г.
Доход: доказуем доход (ТД, ГД, дог. За наем и т.н.)
Кредит до заплата: от 100лв. до 400лв. за срок до 30 дни.
Кредит на вноски: от 200лв. до 3000лв. за срок от 3 месеца до 24 месеца.
Одобрение: решението за отпускане на заем отнема 15-20 минути.
Промоции: всеки нов клиент има право да изтегли заем с 0% лихва за сума до 400лв. и срок до 30 дни. Всеки 6-ти заем на наш клиент е с 0% лихва за сума до 400лв. и срок до 30 дни.
Рефинанс: рефинанс на кредит на вноски се прави след 2-ра платена вноска. За до заплата няма ограничение.
Първи заем: максималната сума, която се отпуска на нов клиент е 600лв.
Стъпка: за всеки следващ заем, клиента има право на стъпка нагоре от 150-300лв. в зависимост от неговият рисков профил.

лизинг


web4o

fast-money-krediti.shop

Ние можем да Ви предложим:

Много различни видове услуги

Всички видове застраховки

Кредити и Заеми

Без лихва и оскъпяване.

Без поръчители.

Бързо и лесно !

 

Кредит с поръчител

Ако имате поръчител, Вашата лоша кредитна история няма значение. Достатъчно е Вашият поръчител да се съгласи да покрива вноските по кредита. Виж повече

 

Уеб Брокер - Информация

Каква е нашата идея и защо трябва да посетя офис или магазин?

Подобно при брокерите  на застраховки, където можете да изберете най-подходящата за вас застраховка така и посещавайки избран магазин за кредити можете да подадете едно единствено запитване, с помоща на брокера да изпратите една единствена заявка и да получите оферти от много кредитни компании. Имате възможност за избор на оферта , можете да изберете фирмата или компанията която е с най-добрата оферта допадаща точно за вас или  компанията която най-много Ви допада. Можете да избирате от много оферти  стига да отговаряте на изискванията за кредитиране. Можем да Ви предложим и най-изгодните условия в застраховането, защото работим с лидерите сред финансовите и застрахователните институции Още инфо

За нас и за нашият Магазин за кредити " Бързи пари"

 

В нашият онлайн магазин не присъстват всички фирми наши партньори а само тези които имат желанието и са ни предоставили форми за кандидатстване директно в техните сайтове, както и рекламни материали банери и онлайн  форми за директно запитване към тях. Специално за бързите кредити а и за всички други услуги при желание всеки потребител може да се възползва от бърза  и качествена услуга , като посети най –близкият магазин или офис, извършващ консултации и услуги под марките WEB BROKER  и Бързи пари. Защо трябва да посетите офис или магазин. Както при брокерите  на застраховки в магазина за кредити можете да подадете едно единствено питане или да изпратите една единствена заявка и да получете оферти от много кредитни компании. Имате възможност за избор на оферта , можете да изберете фирмата или компанията която е с най - добрата оферта допадаща точно за вас. Можете да избирате от много оферти стига да отговаряте на изискванията. Който търси с нас намира. Желателно е преди да посетите избран офис - магазин и да кандидатствате за избрана услуга да се информирате възможно най-много за самата компания или фирма и да прочетете повече информация във фирмените страници на всички наши партньори. Това, което ние очакваме от нашите бъдещи клиенти и приятели:  Ако сте вече в дълг или финансово сте затруднени, да не се изкушавате и да не кандидатствате за финансиране. За повече информация и подробности относно продуктите на нашите партньори можете да посетите техните индивидуални портали.

 Бързи Пари - Заеми - Магазин за кредити