Магазин за кредити | Застраховки телефон 0875 / 220980  

mini

От 01.03. 2017 година кредитна компания MiniZaem.bg и консултантска фирма Уеб Брокер ще работят в сътрудничество.

Партньорската програма ще работи в посока предоставяне на помощ на потребители, които срещат затруднения при попълване на формата за кандидатстване или нямат достъп до интернет.

MiniZaem.bg е онлайн платформа на Изи Финанс - кредитна компания с традиции в предоставянето на бързи кредити.

Компанията предлага два вида кредити - онлайн кредити до заплата и кредити на вноски.

Интернет кредитите, които небанковата финансова организация предоставя са предназначени за всички хора, които се нуждаят от малко финансова помощ, която да им бъде отпусната веднага и без излишни формалности.

Кредит до заплата

Кредит до заплата е малък заем в размер до 500 лв., който е предназначен предимно за хора, които имат нужда от спешни пари за кратък период от време. За да се кандидатства за този вид заем е необходимо кредитоискателя да е пълнолетен, да попълни формата за кандидатстване, която се намира на онлайн платформата на MiniZaem.bg или да посети офис на Уеб Брокер. До 30 минути след попълване на формата ще получи уведомление дали е одобрен или не и при одобрение парите ще му бъдат предоставени по удобен за него начин (банкова сметка, клон на Изи Пей и други).

Кредит на вноски

Кредит на вноски е onlineзаем до 1800 лв., който от Мини Заем предоставят на потребители, които имат нужда от по-голям размер финансова помощ. Погасяването на кредита се извършва на месечни вноски (от 6 до 14) в зависимост от размера на усвоения кредит. Кандидатстването се извършва по идентичен начин както при кредит до заплата.

От Мини Заем считаме, че съвместната ни работа с консултантска компания Уеб Брокер ще бъде от полза на всеки, който има нужда от финансова помощ, за която да кандидатства информирано и в точния момент.

 

Вземи сега  кредит онлайн от MiniZaem.bg ! От 50 до 2 500 лв. за броени минути.

mini

Кредити на вноски  до 2 500 лв. С най-изгодни условия от MiniZaem.bg. Онлайн или в офис на WebBroker.

 

лизинг


web4o

fast-money-krediti.shop

Ние можем да Ви предложим:

Много различни видове услуги

Всички видове застраховки

Кредити и Заеми

Без лихва и оскъпяване.

Без поръчители.

Бързо и лесно !

 

Кредит с поръчител

Ако имате поръчител, Вашата лоша кредитна история няма значение. Достатъчно е Вашият поръчител да се съгласи да покрива вноските по кредита. Виж повече

 

Уеб Брокер - Информация

Каква е нашата идея и защо трябва да посетя офис или магазин?

Подобно при брокерите  на застраховки, където можете да изберете най-подходящата за вас застраховка така и посещавайки избран магазин за кредити можете да подадете едно единствено запитване, с помоща на брокера да изпратите една единствена заявка и да получите оферти от много кредитни компании. Имате възможност за избор на оферта , можете да изберете фирмата или компанията която е с най-добрата оферта допадаща точно за вас или  компанията която най-много Ви допада. Можете да избирате от много оферти  стига да отговаряте на изискванията за кредитиране. Можем да Ви предложим и най-изгодните условия в застраховането, защото работим с лидерите сред финансовите и застрахователните институции Още инфо

За нас и за нашият Магазин за кредити " Бързи пари"

 

В нашият онлайн магазин не присъстват всички фирми наши партньори а само тези които имат желанието и са ни предоставили форми за кандидатстване директно в техните сайтове, както и рекламни материали банери и онлайн  форми за директно запитване към тях. Специално за бързите кредити а и за всички други услуги при желание всеки потребител може да се възползва от бърза  и качествена услуга , като посети най –близкият магазин или офис, извършващ консултации и услуги под марките WEB BROKER  и Бързи пари. Защо трябва да посетите офис или магазин. Както при брокерите  на застраховки в магазина за кредити можете да подадете едно единствено питане или да изпратите една единствена заявка и да получете оферти от много кредитни компании. Имате възможност за избор на оферта , можете да изберете фирмата или компанията която е с най - добрата оферта допадаща точно за вас. Можете да избирате от много оферти стига да отговаряте на изискванията. Който търси с нас намира. Желателно е преди да посетите избран офис - магазин и да кандидатствате за избрана услуга да се информирате възможно най-много за самата компания или фирма и да прочетете повече информация във фирмените страници на всички наши партньори. Това, което ние очакваме от нашите бъдещи клиенти и приятели:  Ако сте вече в дълг или финансово сте затруднени, да не се изкушавате и да не кандидатствате за финансиране. За повече информация и подробности относно продуктите на нашите партньори можете да посетите техните индивидуални портали.

 Бързи Пари - Заеми - Магазин за кредити