Бърза каса от Фератум заем за минути

Лихва за първи бърз кредит до 1000 лв. 0% при срок на заема до 30 дни

Магазин за Кредити - Бързи пари до 1000 лв. от Фератум

В случай , че не сте били клиент на компанията "Ferratum" имате нужда от заем до заплата без оскъпяване и без лихва, а и кандидатствате за пръв път за финансиране от тях , можете да изпратите бързо запитване за суми от 50 , 100, 200, 300, 500, 600, 700 до 800 лева. Срок на връщане до 30 дни. Ако сте били изряден платец  и имате добра кредитна история може и да се договорите за

кредит до заплата 1000 лв.

Запитване кредит до 5000 лв.

ВАЖНО!

Преди кандидатстване!

• включете мобилния си телефон
• уверете се, че имате поне 30ст. наличност в картата си за изпращане на SMS, с който да потвърдите заявката си
• подгответе личната си карта, за да въведете данните

 

Стъпка 1

Моля попълнете формата за кандидатстване с избраните от Вас сума и срок на заема, както и необходимите лични данни съгласно указанията. Обърнете внимание на задължителните полета, отбелязани със знака " * " . За да продължите е необходимо също така натиснете бутон "Кандидатствай". С тази стъпка, Вие изпращате кандидатурата.

 

Стъпка 2

След това ще бъде извършена проверка на Вашите данни и кредитната Ви история. В рамките на 10 минути ще получите SMS с отговор на вашата заявка. Ако сте одобрен, следва да изпратите НОВ SMS, написан изцяло на латиница на номер 1917, съдържащ следната информация, FER PRIEMAM в посочения ред, като оставите разстояния между думите.

 

 

Защита на личните данни!

"Фератум България" ЕООД, дружеството е вписано в регистъра на администраторите на лични данни към Комисията за защита на лични данни с Удостоверение № 200599406. "Фератум България" ЕООД се грижи за своите клиенти, техните нужди и сигурност, като осигурява качествено обслужване, чрез гарантирана защита на личните им данни.

Бързи кредити онлайн!

Вземете кредит от "Бърза каса"?

"Бърза Каса" е марка на групата "Фератум", която е водеща компания в цяла Европа за бърз кредит онлайн. Фирмата дава кредити в много страни от Европейския съюз, а също така и в Австралия, Нова Зеландия и Русия."Бърз лев" е кредит предназначен за хора, нуждаещи се спешно от пари. Единственото условие, на което трябва да отговаря кредитоискателя, за да кандидатства за "Бърз лев" е да има навършени 18 години.
  • Можете да кандидатствате за суми от 50 до 800 лв.
  • Връщането е от 5 до 45 дни
  • Можете да вземете заем онлайн или на място в офис на компанията
  • Няма поръчители и обезпечение
  • Без никакви такси за предсрочно погасяване на кредита
  • Получавате одобрение за няколко минути

Бърза каса