Ние гарантираме за неприкосновеност на информацията, съдържаща лични данни!

"Уеб Брокер " е регистриран като администратор на лични данни и гарантира неприкосновеността на информацията, предоставяна от потребителите онлайн, посредством попълнени формуляри или електронна кореспонденция.

С отбелязване в полето на съответната избраната от вас форма за запитване потвърждавате, че сте прочели разбирате и давате правото и СЪГЛАСИЕТО ЗА ОБРАБОТКА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ:

ПРЕГЛЕД НА ДОКУМЕНТА

Уеб Брокер - ЗЗЛД

Информиран съм, че "Уеб Брокер" е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Давам съгласието си горепосочените лични данни да бъдат обект на обработка от страна на "Уеб Брокер" , за да може консултант да се свърже с мен. Информиран съм, че имам право на достъп до предоставените от мен лични данни, както и право на коригиране на тези данни. Предоставянето на лични данни има доброволен характер.

Уеб Брокер - Информация

Каква е нашата идея и защо трябва да посетя офис или магазин?

Подобно при брокерите  на застраховки, където можете да изберете най-подходящата за вас застраховка така и посещавайки избран магазин за кредити можете да подадете едно единствено запитване, с помоща на брокера да изпратите една единствена заявка и да получите оферти от много кредитни компании. Имате възможност за избор на оферта , можете да изберете фирмата или компанията която е с най-добрата оферта допадаща точно за вас или  компанията която най-много Ви допада. Можете да избирате от много оферти  стига да отговаряте на изискванията за кредитиране. Можем да Ви предложим и най-изгодните условия в застраховането, защото работим с лидерите сред финансовите и застрахователните институции Още инфо