telefon 0875 / 220 980 - За Въпроси към нас можете да използвате формите за контакти:

Относно запитване за ипотечен кредит, използвайте формата за запитване , или ни изпратете електронно писмо на адрес mail:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

В случай ,че се интересувате от съвместна работа с нас можете да се регистрирате в Бързи Пари, кандидатствайте или ни изпратете електронно писмо на адрес mail:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Нямате фирма или подходящо помещение, но все пак се интересувате от съвместна работа с нас, можете да се регистрирате в Бързи Пари или да се свържете с нас!

 телефони: 0988 / 35 02 02 ; 0875 / 22 09 80

 

 

Уеб Брокер - ЗЗЛД

Информиран съм, че "Уеб Брокер" е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Давам съгласието си горепосочените лични данни да бъдат обект на обработка от страна на "Уеб Брокер" , за да може консултант да се свърже с мен. Информиран съм, че имам право на достъп до предоставените от мен лични данни, както и право на коригиране на тези данни. Предоставянето на лични данни има доброволен характер.

Уеб Брокер - Информация

Каква е нашата идея и защо трябва да посетя офис или магазин?

Подобно при брокерите  на застраховки, където можете да изберете най-подходящата за вас застраховка така и посещавайки избран магазин за кредити можете да подадете едно единствено запитване, с помоща на брокера да изпратите една единствена заявка и да получите оферти от много кредитни компании. Имате възможност за избор на оферта , можете да изберете фирмата или компанията която е с най-добрата оферта допадаща точно за вас или  компанията която най-много Ви допада. Можете да избирате от много оферти  стига да отговаряте на изискванията за кредитиране. Можем да Ви предложим и най-изгодните условия в застраховането, защото работим с лидерите сред финансовите и застрахователните институции Още инфо