Запитвания за мобилни агенти и партньори на Уеб Брокер

мобилен агентФирмата "Уеб брокер 2014"ООД със сертифицирано име "Уеб Брокер"

е създадена с цел да опрости и направи по лесно достъпни всички продукти и услуги, които се предлагат посредством интернет на онлайн пазара в България. Нашата обща мисия и цел е да достигнем до всеки потенциален потребител на българският онлайн пазар. Като иновативна фирма от най ново поколение ние се стремим да бъдем носители на едни по добри, качествени и най вече бързи онлайн услуги. Нашата идея е използвайки най новите технологии да осигурим на всички нуждаещи се равен достъп, до всички видове услуги. В случай че можете да се определите, като "Уеб Брокер" и имате желанието, умението и необходимите качества можете да се присъедините към нас. Абсолютно всеки, който притежава добри компютърни умения, може да печели извършвайки дейност като "Уеб Брокер". Включвайки се към общата мрежа можете да печелите работейки изцяло за себе си.

Какво Ви е необходимо за да станете "Уеб Брокер"?

За да станете мобилен агент, ще трябва да се регистрирате и да сключите договор с нас по установеният ред.За да извършвате дейност, ще Ви е необходимо да имате достъп до подходящо устройство(компютър, лаптоп, телефон) и връзка с интернет!

В случай че решите да се присъедините към нас, като равноправен партньор е необходимо да имате фирма и подходящо помещение за извършване на дейността!

Изисквания към Уеб Брокерите!

Все пак всеки който желае да се присъедини и да печели от популярното име на компанията трябва да бъде честен лоялен и почтен към всички . Да не злоупотребява по какъвто и да е начин, нарушавайки общият изграден имидж на марката.. Всеки "Уеб Брокер" сам е отговорен за действията и постъпките си. Колко ще спечелите като "Уеб Брокер" зависи изцяло от вас.

Какви ще бъдат вашите ползи ставайки "Уеб Брокер", какво ще спечелите:

1.Ще имате възможност да печелите от много продукти и услуги предлагайки ги онлайн.

2.Като "Уеб Брокер' ще можете да се възползвате както Вие, така и вашите приятели и потенциални клиенти от всички комисионни предлагани от различните компании.

3.В случай че се нуждаете от кредит, застраховка, инвестиция или друг тип услуга ще можете да се възползвате, като получите атрактивни отстъпки-комисионни за това.

4.Няма да имате абсолютно никакви планове за продажби.

5.Ще можете да извършвате брокерска дейност, когато и където пожелаете 24часа в денонощието, като разбира се , ще Ви се заплаща за това.

6.Няма да имате ръководител, шеф или началник за когото да работите.

7. Работите и печелите изцяло за себе си! Когато и колкото сами си пожелаете!

8.В случай ще притежавате собствено помещение или имате нает офис, магазин или друго помещение което според вас е подходящо за този вид дейност, това ще бъде само във ваша полза тъй като ще увеличите многократно клиентите си.

9.Ще имате възможност за атрактивни допълнителни или основни доходи . 

10. Ще превърнете вашият настолен компютър, лаптоп, телефон или друго мобилно устройство в машина за печелене на пари. Всички комисиони които ще получите като "Уеб Брокер", са специално договорени с всяка отделна компания индивидуално и без никакво ощетяване за сметка на брокера.

В случай ,че нашето предложение представлява интерес за вас, можете да се регистрирате и да извършвате дейност от ТУК.

 

За рекламиране и предлагане на партньорство:

Можете да се свържите с нас като използвате формата за контакт!

Или на телефон: 0878 / 52 25 45

MAGAZIN-KREDITI

Уеб Брокер

 

     

 

Уеб Брокер - Информация

Каква е нашата идея и защо трябва да посетя офис или магазин за бързи кредити?

Подобно при брокерите  на застраховки, където можете да изберете най-подходящата за вас застраховка така и посещавайки избран магазин за кредити можете да подадете едно единствено запитване, с помоща на брокера да изпратите една единствена заявка и да получите оферти от много кредитни компании. Имате възможност за избор на оферта , можете да изберете фирмата или компанията която е с най-добрата оферта допадаща точно за вас или  компанията която най-много Ви допада. Можете да избирате от много оферти  стига да отговаряте на изискванията за кредитиране. Можем да Ви предложим и най-изгодните условия в застраховането, защото работим с лидерите сред финансовите и застрахователните институции Още инфо

Уеб Брокер - ЗЗЛД

Информиран съм, че "Уеб Брокер" е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Давам съгласието си горепосочените лични данни да бъдат обект на обработка от страна на "Уеб Брокер" , за да може консултант да се свърже с мен. Информиран съм, че имам право на достъп до предоставените от мен лични данни, както и право на коригиране на тези данни. Предоставянето на лични данни има доброволен характер.

Ало Кредит

Новини

За нас и за нашият Магазин за кредити " Бързи пари"

 

В нашият онлайн магазин не присъстват всички фирми наши партньори а само тези които имат желанието и са ни предоставили форми за кандидатстване директно в техните сайтове, както и рекламни материали банери и онлайн  форми за директно запитване към тях. Специално за бързите кредити а и за всички други услуги при желание всеки потребител може да се възползва от бърза  и качествена услуга , като посети най –близкият магазин или офис, извършващ консултации и услуги под марките WEB BROKER  и Бързи пари. Защо трябва да посетите офис или магазин. Както при брокерите  на застраховки в магазина за кредити можете да подадете едно единствено питане или да изпратите една единствена заявка и да получете оферти от много кредитни компании. Имате възможност за избор на оферта , можете да изберете фирмата или компанията която е с най - добрата оферта допадаща точно за вас. Можете да избирате от много оферти стига да отговаряте на изискванията. Който търси с нас намира. Желателно е преди да посетите избран офис - магазин и да кандидатствате за избрана услуга да се информирате възможно най-много за самата компания или фирма и да прочетете повече информация във фирмените страници на всички наши партньори. Това, което ние очакваме от нашите бъдещи клиенти и приятели:  Ако сте вече в дълг или финансово сте затруднени, да не се изкушавате и да не кандидатствате за финансиране. За повече информация и подробности относно продуктите на нашите партньори можете да посетите техните индивидуални портали.