home - magazin za barzi pari УЕБ БРОКЕР

Уеб Брокер е финансов посредник, чиято мисия е да ви помогне да намерите най-изгодното предложение за кредит, застраховка, търсена услуга или инвестиция. Целта ни е да Ви помогнем да изберете най-изгодния за Вас продукт от всички фирми, които са наши партньори.

10 причини да се доверите на Web Broker!


web4o

Ние можем да Ви предложим:

Потребителски кредити и заеми

Бързо и лесно


tabela-magazin-barzipari

От нашият сайт за броени минути може да се

изпрати запитване към много компании

Заеми

Какво ще направим за вас, ако търсите кредит?

 Web Broker ще свърши вместо вас всички процедури по кандидатстване на  желаният кредит. Уеб Брокер рекламира и предоставя информационни услуги за кредитни продукти заеми на различни банкови и не банкови институции.

Намерете вашият кредит

Застраховки

Как ще ви помогнем, при нужда от застраховка?

Ние работим с едни от водещите застрахователни компании в България. Можем да договорим специални цени за нашите потенциални клиенти. Ще изберем застраховката, която Ви е необходима и е точно за вашите нужди и възможности.

Вижте нашите предложения

Инвестиции

Какво ще Ви предложим, за вашите пари и инвестиции?

Ние следим всички предложения от водещите банки на пазара и ще Ви консултираме,при желание да инвестирате. Ще предложим най изгодните варианти за Вас.При желание ще ви насочим към взаимни фондове. Ние можем да Ви осигурим

Най - добрата доходност

Причини за предсрочно погасяване на ипотечен кредит


По една или друга причина, може да се наложи да изплатите кредита си преди да е изтекъл договореният срок. Повечето ипотечни кредити, обаче, налагат плащането на наказателна такса за предсрочно погасяване.
Развод:
В случай на развод, когато нито съпругът, нито съпругата искат да запазят имота, ипотеката трябва да се изплати. Кредиторите са приоритетни кредитори и домът обикновено се продава,за да се изплати заема.

Смърт:
В случай на смърт на кредитополучателя, срочната застраховка или друга животозастрахователна полица ще изплати остатъка от дълга и имотът ще премине във
владение на роднини или на други лица, както е уредено в завещанието. Внимателно проверете какви изключения има – повечето полици не покриват смърт в резултат на злоупотреба с алкохол или наркотици.


Смяна на работното място – смяна на дома.В подобни случаи, имотът може да бъде отдаден под наем или продаден и заемът да се изплати.
Финансови затруднения: Причините за тях могат да бъдат многобройни: заболяване,безработица, загуба на собствен капитал, лошо управление на бюджета... Надявайте се, че продажбата на имота ще покрие оставащия дълг и ще изплати сумата на кредитора. В
противен случай, вие носите отговорност.
По-високи вноски!
Ако сте получили наследство или при други изключителни обстоятелства, вие ще бъдете в състояние да правите по-високи вноски и да намалите главницата по кредита.


©European Union - Reproduction of Dolceta is authorised provided the source is acknowledged
http://www.dolceta.eu/

Партньори

Предлагаме Ви най-изгодните условия, защото работим с лидерите сред финансовите и застрахователните институции. 

Вижте всички наши партньори!

Печелете с нас

Франчайз Предложение на Web Broker!

Бъдете наш Бизнес Партньор, станете независим представител на Уеб Брокер! БЕЗПЛАТНА възможност за развитие на собствен печеливш бизнес!

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт.

Печелете заедно с нас! Работете за себе си!

Намерете ни

Изберете населено място, за да получите подробна информация.Можете да видите точното местоположение и да се свържете с  най - близкият до вас офис, като използвате формата за контакт.

Намерете най - близкият магазин за Бързи пари