home - magazin za barzi pari УЕБ БРОКЕР

Уеб Брокер е финансов посредник, чиято мисия е да ви помогне да намерите най-изгодното предложение за кредит, застраховка, търсена услуга или инвестиция. Целта ни е да Ви помогнем да изберете най-изгодния за Вас продукт от всички фирми, които са наши партньори.

10 причини да се доверите на Web Broker!


web4o

Ние можем да Ви предложим:

Потребителски кредити и заеми

Бързо и лесно


tabela-magazin-barzipari

От нашият сайт за броени минути може да се

изпрати запитване към много компании

Заеми

Какво ще направим за вас, ако търсите кредит?

 Web Broker ще свърши вместо вас всички процедури по кандидатстване на  желаният кредит. Уеб Брокер рекламира и предоставя информационни услуги за кредитни продукти заеми на различни банкови и не банкови институции.

Намерете вашият кредит

Застраховки

Как ще ви помогнем, при нужда от застраховка?

Ние работим с едни от водещите застрахователни компании в България. Можем да договорим специални цени за нашите потенциални клиенти. Ще изберем застраховката, която Ви е необходима и е точно за вашите нужди и възможности.

Вижте нашите предложения

Инвестиции

Какво ще Ви предложим, за вашите пари и инвестиции?

Ние следим всички предложения от водещите банки на пазара и ще Ви консултираме,при желание да инвестирате. Ще предложим най изгодните варианти за Вас.При желание ще ви насочим към взаимни фондове. Ние можем да Ви осигурим

Най - добрата доходност

Жилищни ипотечни кредити: Кредити за строеж и довършителни работи


Кредити за строеж: Ако плащате за ремонтни дейности по Вашия дом на предприемач, който урежда заем от кредитор, може да се ползвате с правото да се откажете или да разполагате с период, в който да промените решението си. Това е възможно преди да сте подписали договора за кредит с банката. Съществуват ограничения във времето, затова е необходимо да действате бързо. Тези кредити също се отпускат срещу обезпечение – ипотека и са вид жилищни ипотечни кредити. Финансират се строителни дейности на недвижими имоти /най-често строеж на еднофамилни къщи/ съгласно представена строителна документация – одобрен архитектурен проект, разрешение за строеж, проектно-сметна документация. За обезпечение служи имот, собственост на кредитоискателя или на трети лица. Също така за обезпечение на кредит за строеж би могла да бъде учредена ипотека върху парцела, върху който ще се строи, и правото на строеж. Размерът на кредита зависи от стойността на строителните дейности, съгласно представена проектно-сметна документация или оферта от строителна фирма. Различните банки финансират между 70 и 100 % от стойността на строителния обект. В тази връзка и малко извън контекста можем да изясним и другите видове ипотечни кредити накратко:
Кредитът за довършителни работи служи за финансиране на довършителни дейности по недвижими имоти. Финансират се довършителни дейности по недвижими имоти съгласно представена строителна документация – проектно-сметна документация или оферта от строителна фирма.За обезпечение служи имота, който се довършва и/или друг имот, собственост на кредитоискателя или на трети лица. Размерът на кредита зависи от стойността на довършителните дейности, съгласно представена проектно-сметна документация или оферта от строителна фирма. Различните банки финансират между 50 и 90 % от стойността на строителния обект. Жилищни ипотечни кредити: Кредит за ремонт, подобрения, реконструкция на недвижими имоти Разрешава се съгласно количествено-стойностна сметка за строително-ремонтни дейности или предоставена от строителна фирма оферта. Възможно е изискване за усвояване на траншове с цел проследяване на целевото изразходване на
средствата, възможно е и изискването на разходооправдателни документи. Обезпечение - учредява се договорна ипотека върху недвижим имот, собственост на кредитоискателя или на трети лица.Жилищни ипотечни кредити: Кредити за българи в чужбина Кредитите са предназначени за български граждани, работещи и/или живеещи в чужбина с цел: покупка на завършен недвижим имот или на имот в строеж, за извършване на ремонт или довършителни работи, за строителство. Съществуват, обаче, и потребителски ипотечни кредити за текущи нужди - за покриване на текущите им потребности от финасиране са обезпечени с ипотека върху недвижим имот, собственост на кредитоискателя или на трети лица. Условията на банките по ипотечните кредитите за текущи нужди обикновено са по-неблагоприятни за кредитоискателите от тези по жилищните (целевите) кредити. Положителна им страна е, че банката не изисква проследяването на целевото изразходване на отпуснатите средства. Разбира се всяка банка предлага различни условия за своите потребителски ипотечни кредити, но като цяло те се разрешават за по-кратък срок на изплащане, по-малък максимален размер, възможно е и да са по-неизгодни по отношение на цена на кредита от жилищните кредити.


източник:©European Union - Reproduction of Dolceta is authorised provided the source is acknowledged
http://www.dolceta.eu/

Партньори

Предлагаме Ви най-изгодните условия, защото работим с лидерите сред финансовите и застрахователните институции. 

Вижте всички наши партньори!

Печелете с нас

Франчайз Предложение на Web Broker!

Бъдете наш Бизнес Партньор, станете независим представител на Уеб Брокер! БЕЗПЛАТНА възможност за развитие на собствен печеливш бизнес!

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт.

Печелете заедно с нас! Работете за себе си!

Намерете ни

Изберете населено място, за да получите подробна информация.Можете да видите точното местоположение и да се свържете с  най - близкият до вас офис, като използвате формата за контакт.

Намерете най - близкият магазин за Бързи пари